Myślałem że nic do Ciebie nie mam, lecz myliłem się.Wczoraj gdy mieliśmy Cię spłoszyć,zbiłem Ci światło w radiowozie, a Ty do mnie wyskoczyłeś z bronią i spamowałeś keybindem "Łapy do góry lub strzelam"
Mało tego,gdy nie chciałem zapłacić mandatu, znów do mnie z broniami.. A jak podszedłem pod celę to do Kenjego puśćiłeś tekst:Proszę stąd wyjść, on ledwo odpowiedział że szuka monety,a ty go sparaliżowałeś i ogłuszyłeś,omfg
Pierwsze zdjecie
1. Shotgun z dupy.
2. Takie sytuacje grozenia bronią to może byly codzienne w latach 30.
3. Nie zaplacenie mandatu jest równe z sądem a jako sądu nie ma Micheal powinien zaplacić dwa razy wiecej od proponowanego mandatu.
Drugie zdjecie?
1. Paralizator z dupy
2. /og z 3 metrów.
3. Mało zachowanie rp.
Zaraz Jesse przyleci, że mamy coś do niego, po nawyzywa nas. A Head Admini jeszcze go poprą.
_________________ Moje postacie:
Nyqual Leone Natasha Leone Tom Jefferson Vincenzo Toni Paul Smitch
Pierwsze zdjecie
1. Shotgun z dupy.
2. Takie sytuacje grozenia bronią to może byly codzienne w latach 30.
3. Nie zaplacenie mandatu jest równe z sądem a jako sądu nie ma Micheal powinien zaplacić dwa razy wiecej od proponowanego mandatu.
Drugie zdjecie?
1. Paralizator z dupy
2. /og z 3 metrów.
3. Mało zachowanie rp.
Zaraz Jesse przyleci, że mamy coś do niego, po nawyzywa nas. A Head Admini jeszcze go poprą.
Jesse jest z Elbląga? Jeśli tak, to wszystko jasne..
weźcie mnie bo kuzwa jak czytam te posty to krew mnie zalewa... kebindy są potrzebne to poważnych cmd a nie np. wyjmuje mp5... i przestańcie z tym broń z dupy -.- zal ... to jest gra ludzie nigdy nie będzie jak normalne życie, co prawda jasse popełnił parę błędów ale kuzwa odczepcie się od niego, zazdrośćcie że ma admina ? :/ a tobie paul radze czasem wyjść na dwór bo od tego siedzenia przed kompem jakieś dziwne shizy łapiesz o.O naprawdę bo to robi się nudne i monotonne... cały czas to samo, ktoś pierdnie to odrazu że robi non-rp... dajcie na looz to gra nie życie.
Paul jak zawsze przyczepił się do kogoś... ok, Michael przyczepił się do kogoś XD.
Ale muszę przyznać, że Jesse też nie jest bez winy, /og z błahego powodu (można by wstawić bramę do komi aby nie łazili pod celą), a za to że nie zapłacił mandatu też nie wyskakuje się z bronią.
Ale moim zdaniem...
- Może jeszcze pisać: /me wyciaga mp5; /me wyciaga SPAS12; /me wyciaga m4; /me wyciaga D.Eagle... i jeszcze piszmy /me zmienia magazynek; /me odblokowuje zamek...
Jak Bo powiedział, dostał byś kulkę zanim byś skończył pisać, więc nie trujcie o broni z dupy po wezmę 5 litrową butelkę po wodzie, powiem, że to to broń i kiedy ją wyjmiecie dopiero będziecie mieli broń z dupy.
- I przestań Paul z tym pouczaniem, bo grać się nieda
Praca: Special Weapon And Tactics
Nr. Telefonu: 2922
Wiek: 18 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 359 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-06-02, 18:42
A ten tekst "broń z dupy" to Paul chyba wzioełś z innego serwera(nie podam nazwy).. co? Bo jak kiedyś grałęś to ci to jakoś nie przeszkadzało... ,a ja widziałem ten tekst na innym serwie i strasznie sie tego trzymali ale to mnie właśnie wkur*** i wole nasze RP
Ustaw na keybindzie jakies /me wyjmuje MP5, jak ktos jest w swacie czy w policji to wieile mamy waniejszych komend niz tam jakies /me. Dajcie sobie z tym spokój. A ty Paul przestan sie wszystkich czepiac. Pamietasz jak chciales zebym cie ganial? To bylo IC w OOC i za to jest warn
_________________ BMW bogiem,Ustawienia nałogiem, Moc jest podstawą, A prędkość zabawą!
Wezcie przestancie naprawde smiac mi sie z was smial znam z tad niektorych graczy i wiem jak bardzo wkur*iajacy sa. I moze ten screen z moneta byl po jakiejs 30 sekundowej przerwie albo cos a ten spam to tylko 3-4 linijki to moze mu sie guzik wcisnal albo cos dajcie na looz no-lify
Ustaw na keybindzie jakies /me wyjmuje MP5, jak ktos jest w swacie czy w policji to wieile mamy waniejszych komend niz tam jakies /me. Dajcie sobie z tym spokój. A ty Paul przestan sie wszystkich czepiac. Pamietasz jak chciales zebym cie ganial? To bylo IC w OOC i za to jest warn
Srarn to, że ty zaczales mnie ganiac jak jechalem sprawdzic cos ooc to nie moja wina. A potem juz lac mi sie chcialo zCiebie i twojej glupoty.
_________________ Moje postacie:
Nyqual Leone Natasha Leone Tom Jefferson Vincenzo Toni Paul Smitch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum