Wysłany: 2008-06-06, 15:24 Rekrutacja na lidera #2
Oglaszam rekrutacje na lidera musze zrezygnowac z tej funkcji iz nie bede mogl grac tak czesto jak kiedys wiec postanowilem oddac ta zaszczyta posade komus kto bedzie dluzej na serwerze kandyta wybierze ktorys z adminow a podanie macie w rekrutacji #1
Podania proszę pisać według tego wzoru
Imię Nazwisko:
Twoje CV:
Dlaczego właśnie ty(minimum 5 zdań):
W jaki sposób zamierzasz zdobywać wiadomości?:
Ostatnio zmieniony przez Marcin_Soltys 2008-06-06, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Nr. Telefonu: nie podano danych
Wysłany: 2008-06-06, 20:55
Imię Nazwisko: Verone Paul
Twoje CV:
nr.tel.Nie podano danych
Verone Paul Urodzony w 1986 roku w miejscowości LAS VENTURAS.
Wykształcenie:
3.lata w Szkole Reporterskiej w Las Venturas
2.lata w szkole Architeckiej w San Fierro
Praca:
6.godzin pracy Detektywistycznej
3.godziny pracy Gazeciarza
Znajomości języków:
Angielski, Polski, Francuski(słabo)___________________________________________________________________________
Dlaczego właśnie ty(minimum 5 zdań): Ja dużo czasu poświecam grze dziennie. zawsze chciałem zostać liderem. Mam jakąś umiejętność lidera bo na 2 serwerach jestem liderem.
Umiem bardzo dobrze przewodzić Frakcją. Ja chciałbym jak najwięcej pisać także informacji dla innych by inni wiedzieli co i jak
W jaki sposób zamierzasz zdobywać wiadomości?:
Jeżdząc na najpopularniejszych miejscach w Los Santos. Będe korzystał też z pomocy przyjaciół i odnich dostawać informacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum