Imię Nazwisko:
Numer telefonu:
Wykształcenie:
Kilka słów o sobie:
Posiadane licencje:
----------Pytania kwalifikacyjne----------
1.Czy jesteś opanowany psychicznie?:
2.Posiadasz rodzinę?:
3.Czy służyłeś gdzieś wcześniej?:
4.Potrafisz strzelać?:
5.Jesteś patriota?:
6.Czy wykonasz każdy rozkaz?:
7.Ktoś do ciebie strzela co robisz?:
8.Jakieś auto jedzie za tobą ponad 15min co robisz?:
9.Przed wejściem bazy ktoś stoi co robisz?:
10.Nad terenem bazy lata samolot co robisz?:
11.Na teren bazy wtargnął intruz co robisz?:
12.widzisz samochód jadący 150km/h co robisz?:
13.Twój karabin się zaciął co robisz?:
14.Czy jesteś w stanie oddać życie za kraj?:
Imię Nazwisko: Martino_Soltyso
Adres zamieszkania: Los Santos 123/2
Numer telefonu: 8564
Wykształcenie: Wyzsze
Kilka słów o sobie: Lubie sport i dyscypline, zawsze chcialem walczyc za kraj, lubie chodzic na strzelnice
Posiadane licencje: Prawo Jazdy
1.Czy jesteś opanowany psychicznie?: Tak
2.Posiadasz rodzinę?: Nie
3.Czy służyłeś gdzieś wcześniej?: Nie, dopiero skanczylem 18 lat bedzie to moja pierwsza jednostka
4.Potrafisz strzelać?: Tak czesto chodze na zawody strzelnicze mam 5 zlotych medali i 1 srebrny
5.Jesteś patriota?: Tak
6.Czy wykonasz każdy rozkaz?: Tak
7.Ktoś do ciebie strzela co robisz?: Szukam oslony daje strzal ostrzegawczy jezeli napastkik dalej strzela otwieram ogien w jego kierunku
8.Jakieś auto jedzie za tobą ponad 15min co robisz?: Odbezpieczam bron zjezdzam na pobocze i legitymuje
9.Przed wejściem bazy ktoś stoi co robisz?: Prosze o odejscie jezeli nie poskutkuje oddaje strzal ostrzegawczy jezeli to tez nie poskutkuje otwieram ogien w ta osobe
10.Nad terenem bazy lata samolot co robisz?: Staram sie go zestrzelic
11.Na teren bazy wtargnął intruz co robisz?: Otwieram ogien
12.widzisz samochód jadący 150km/h co robisz?: Zglaszam to przez radio na policje jezeli dostane rozkaz od dowodcy rusze w poscig
13.Twój karabin się zaciął co robisz?: Wyrzucam go przed siebie i wyjmuje bron zapasowa
14.Czy jesteś w stanie oddać życie za kraj?: Tak
Przyjęty
Ostatnio zmieniony przez Paulo_Ejsmonto 2008-06-09, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
Praca: Nic
Nr. Telefonu: nie wiem xD
Wiek: 14 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 107 Skąd: Z pokoju xP
Wysłany: 2008-06-08, 16:18
Imię Nazwisko: Daniel Vespucci
Adres zamieszkania: ul. Mike'a S. 21/11
Numer telefonu: 3092
Wykształcenie: Wyższe. Ukończone z wyróżnieniem liceum i studia.
Kilka słów o sobie: Nie jestem żonaty i nie mam dzieci. Gdy miałem 12 lat mój ojciec zmarł na wojnie. 3 lata później matka zmarła na raka. Mnie i moją młodszą o 3 lata siostrę wychowywali wujek i ciotka. Gdy skończyłem 18 lat moja ciotka zachorowała. W testamencie przepisała na mnie dom. 7 miesięcy później ciotka zmarła. A w 2 tygodnie po jej śmierci mój wuj wpadł pod samochód. Ponieważ ciotka przepisała na mnie dom był on mój. Wraz z siostrą dalej w nim mieszkaliśmy. Gdy siostra dorosła zaczęła chodzić do pracy. Znalazła sobie chłopaka i wyszła za mąż. Przeprowadzili sie do jego domu i mieszkają teraz razem.
Posiadane licencje: Prawo jazdy kategorii B. Prawo jazdy kategorii A.
1.Czy jesteś opanowany psychicznie?: Tak, jestem bardzo opanowany i spokojny.
2.Posiadasz rodzinę?: Mam jedynię siostrę.
3.Czy służyłeś gdzieś wcześniej?: Nie, nie służyłem nigdzie wcześniej.
4.Potrafisz strzelać?: Tak potrafię. Moje hobby to trenowanie na strzelnicy.
5.Jesteś patriotą?: Tak jestem w 100% patriotą. Nawet jestem gotów oddać życie za mój kraj.
6.Czy wykonasz każdy rozkaz?: Tak. Wykonamy każdy rozkaz bardzo sumiennie i dokładnie.
7.Ktoś do ciebie strzela co robisz?: Kryję się za osłoną. Wyciągam i odbezpieczam broń. Krzyczę aby napastnik rzucił broń na ziemię, odsunął sie od niej, położył się na ziemi i położył dłonie na karku. Następnie skuwam go, podnoszę jego broń i prowadzę go do mojego wozu. Zawożę go na komendę i przekazuje policji. Jednak jeśli nie reaguje na moje polecenia w, których karzę mu rzucić broń, oddaję jeden strzał ostrzegawczy w powietrze. Jeżeli dalej nie reaguje oddaje strzał z mojej broni tuż obok nogi napastnika aby go wystraszyć. Gdy dalej nie reaguje oddaje jeden strzał w nogę. Podbiegam do niego, zabieram mu broń, opatruję nogę i prowadzę do mojego wozu.
8.Jakieś auto jedzie za tobą ponad 15min co robisz?: Staram się je zgubić. Jeśli dalej za mną jedzie zatrzymuje te auto, proszę kierowcę wozu o dokumenty i prawo jazdy. Sprawdzam czy w samochodzie, który za mną jechał nie ma broni palnej, białej lub innych niebezpiecznych przedmiotów.
9.Przed wejściem bazy ktoś stoi co robisz?: Proszę go o opuszczenie tego terenu. Jeżeli nie słucha moich poleceń zabieram go na komisariat i przekazuję go policji.
10.Nad terenem bazy lata samolot co robisz?: Mówię mu przez radio, że musi opuścić ten teren. Jeżeli nie reaguje powtarzam polecenie jeszcze trzy razy. Jeśli dalej nie opuszcza terenu bazy jestem zmuszony go zestrzelić.
11.Na teren bazy wtargnął intruz co robisz?: Obezwładniam go i przekazuje go policji.
12.Widzisz samochód jadący 150km/h co robisz?: Zatrzymuję go, tłumacze kierowcy za co został zatrzymany, robię test alkomatem, następnie wypisuje mu mandat oraz pouczam go słownie i pozwalam odjechać.
13.Twój karabin się zaciął co robisz?: Chowam się za osłoną. Próbuję to naprawić. Jeżeli moje działania nie przynoszą skutku wyciągam broń osobistą (pistolet).
14.Czy jesteś w stanie oddać życie za kraj?: Tak jestem w stanie oddać życie za mój kraj gdyż w ostateczności gdy nie będzie innego wyjścia z sytuacji muszę to zrobić aby nie ucierpiały osoby trzecie.
Odrzucono
Imię Nazwisko: Brendon_Onetti
Adres zamieszkania: Ganton
Numer telefonu:
Wykształcenie: Technik Informtyk
Kilka słów o sobie: Były legionista (tylko 2 lata), przeszedłem amerykańską szkołę Rangersów
Posiadane licencje: Prawo jazdy
1.Czy jesteś opanowany psychicznie?: Miałem robione testy motywacyjne i psychologiczne w Centrum wcielania i selekcji w Aubagne
2.Posiadasz rodzinę?: Rodzice mieszkają w Polsce, nie mam braci
3.Czy służyłeś gdzieś wcześniej?: 13DBLE
4.Potrafisz strzelać?: Przeszedłem kurs strzelca wyborowego w ramach szkolenia legii
5.Jesteś patriota?: Tak
6.Czy wykonasz każdy rozkaz?: Tak
7.Ktoś do ciebie strzela co robisz?: sprawdzam sytuację, jeżeli jestem w stanie go rozbroić albo w pobliżu są cywile rozbrajam go. Jeżeli nie mogę się do niego zbliżyć, strzelam
8.Jakieś auto jedzie za tobą ponad 15min co robisz?: Próbuję je zgubić między alejkami albo zatrzymuję je i sprawdzam
9.Przed wejściem bazy ktoś stoi co robisz?: Proszę o odejście, jeżeli nie poskutkuje zatrzymuję go, sprawdzam dokumenty i proszę po raz kolejny o odejście. Za trzecim razem zabieram do aresztu i zgłaszam dowódcy zmiany.
10.Nad terenem bazy lata samolot co robisz?: Zgłaszam dowódcy i czekam na rozkazy
11.Na teren bazy wtargnął intruz co robisz?: Próbuję go zatrzyma i aresztować, jeżeli dostanę rozkaz otwieram ogień
12.widzisz samochód jadący 150km/h co robisz?: Zgłaszam dowódcy i czekam na rozkazy. Ewentualnie zgłaszam na policje
13.Twój karabin się zaciął co robisz?: Jeżeli jestem bezpieczny, czyszczę broń albo korzystam z broni zapasowej
14.Czy jesteś w stanie oddać życie za kraj?: Zgodnie z punktem 5 jestem patriotą i jestem w stanie oddać życie za kraj
((PS: aktualnie nie mam gta więc nie będę mógł przez pewien czas grać))
Przyjęto
Ostatnio zmieniony przez Paulo_Ejsmonto 2008-06-09, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum