Praca: Ordynator Szpitala
Wysłany: 2008-05-29, 13:57
Imię Nazwisko:Matteo Deluca
Twoje CV:
Adres Zamieszkania: Ganton 21
Ukończone szkoły:
*Akademia Policyjna w Las Venturas*
*Szkoła S.W.A.T w San Fierro*
*Jednostka Wojskowa w Las Venturas*
*Szkoła Medyczna w Las Venturas*
*Wyższa Szkoła Medyczna w Las Venturas*
*Szkoła Chirurgiczna w Las Venturas*
*Szkoła taksówkarska w Los Santos*
Pochodzenie: Las Venturas
Nazwisko Panieńskie: Brak
Rodzina: Adrano Deluca- Ojciec Kelly Deluca- matka Paulo Deluca-Brat
Dlaczego właśnie ty(minimum 5 zdań):Witam was, nazywam się Matteo Deluca, chciałbym zostać Ordynatorem szpitala w Los Santos.Chciałbym aby każdy z ludzi był zdrowy i bezpieczny.Oferuje szybki dojazd do wypadku, szybka pomoc i dorada.Na początek każdy zostanie za darmo zbadany, aby w Los Santos nie było różnych chorób.Myślę że zostanę Ordynatorem tego szpitala, proszę was o poparcie, za mojej kadencji będziecie zdrowi i w pełni sprawni. Pozdrawiam Matteo Deluca kandydat na Ordynatora Szpitala w Los Santos.
Potrąciłeś karetką człowieka co robisz?: Od razu wysiądę i udzielę pierwszej pomocy, zabiorę do szpitala na obserwacje i zrobię co w mojej mocy aby tego człowieka uratować. Uprzedzam że to się nigdy nie zdarzy, jestem doświadczonym kierowcą i kiedy ja jadę karetką każdy może być spokojny!
Imię Nazwisko:Jimy_Farel
Twoje CV:ukonczone studia medyczne w san fierro
Dlaczego właśnie ty(minimum 5 zdań):jestem doswiadczonym medykiem ludzie w los santos beda zadowoleni z konfortu wykonywanych zabiegow niebiore duzo niezostawie ludzi chorych bez opieki nawet w czasie wielkiej katastrofy w los santos a wrecz przeciwnie bede sie njimi opiekowal nigdy niezabraknie miejsca dla chorego w szpitalu do chrego jade natychmiast i to wszystko
Potrąciłeś karetką człowieka co robisz?:zatrzymuje sie wyciagam torbe z bagaznika opatruje w razie potrzeby wykonuje pierwsza pomoc potem biore do karetki chorego jade na sygnale do szpitala i tam wykonuje dalsze czynnosci
Nr. Telefonu: nie podano danych
Wysłany: 2008-06-15, 16:58
Imię i Nazwisko-Paulo Verone
Dawid@ebaza.pl
nr.tel.Nie podano danych
Cel:
Przyjęcie na Ordynatora Odziału Medycznego San Fierro
Urodzenie:
Verone Paul Urodzony w 1986 roku w miejscowości LAS VENTURAS.
Wykształcenie:
3.lata w Szkole Reporterskiej w Las Venturas
2.lata w szkole Architeckiej w San Fierro
Praca:
6.godzin pracy Detektywistycznej
3.godziny pracy Gazeciarza
Rodzina:
Kuba_Verone Alex_Verone
Znajomości języków:
Angielski, Polski, Francuski(słabo)___________________________________________________________________________
Dlaczego właśnie ja: Ponieważ zawsze chciałem zostać liderem Medycznym albo Policji czy coś takiego. Na 1 serwerze byłem liderem policji i wiem jak to jest bo policjia i pogotowie są bardzo potrzebni bo to są główni pomocnicy człowieka. Mam zdolnosci przywódcze więc to nie będzie takie aż tak bardzo trudne. Będe przyjmował jak najlebszych pracowników by Pogotowie było najlebszą frakcją tego serwera. Będe rozstawiał patrole Ambulansów po danych częsciach miasta dzięki temu nie będą ranni pacjenci za długo czekać na karetkę.
Gdybym potrącił człowieka karetką: Bym go próbował uratować albo bym jak najszybciej i bezpieczniej zawiózł do Szpitala. Przy dużych obrażeniach pominoł bym próby ratunku na miejscu wypadku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum