Praca: Oyabun nr 2
Nr. Telefonu: 6165
Wysłany: 2008-06-07, 18:01 Rekrutacja Na Lidera
Jako że zrezygnowałem z DMV tutaj piszcie podania na lidera :
Imie_Nazwisko -
Poziom Gry RP (Jak ty Oceniasz) -
Ilość Grania Na Serverze W Dniu -
Pojęcia (Tak Dla Pewności żebym wiedział że jesteś "RP'owcem")
Co To OOC ? -
Co To IC ? -
Co Zrobisz Jeżeli Ktoś Nie Zdał Prawo Jazdy ( Nie Odpowiedział Dobrze Na 3 lub 2 Pytania ) -
Wysłany: 2008-06-15, 19:05 Chętny na lidera DMV(instruktora)
-Diego_Mazzoti
-Według mnie serwer jest spoko pod wpływem gry rp , przekonały mnie do tego funkcjie których użył napastnik gdy mnie porywał np. związanie , knebel ....
-Serwer znalazłem niedawno ale grałem na nim dzisiaj 2 razy wiem żę to niezbyt wiele ale zpodobało mi sie
OOC-Out of chartacter czyli czat nie dotyczący postaci np. kiedyś grałem już tutaj albo daj mi swoje gg
- IC- in Character -cxzyli czat dotyczący postaci ktrą gramy np Witam , w czym moge pomuc lub Pdaje sie nie strzelaj iknnymi słowy to co byś powiedzial do kogoś w rewalnym życiu
-jeśłi ktoś źle odpowie na 2-3 pytania pwiem że zapraszam ponownie i żeby sie podszkolił i wrucił by podjąc kolejną prube
-Byłem na wielu serwerach i miałem range lidera w SAN ERS (nic ciekawwego) i SWAt (fajowo xP) ale po czasie znudziło mi sie granie tam w jednym zostałem niesłusznie wywalony za czity dluga historja policja zabrała miprawko za to zę w rejeestracji wpisałem 14 lat i kolo podjechał i sie zapyta czy mnie podwieśc powiedziałem jasne a on włączył czity na latanie , dalej już sami wiecie .... Mysle że tu bedzie inaczej .
-Lider SWAT , SAN ERS pracownik w NG , Ballas , policja , fbi ,swat . Częsty gacz w serwery RP , DM już mnie nie kręcom xP.prosze o pozytywne rozpadszenie prośby.
imie_Nazwisko - Mark_Weller
Poziom Gry RP (Jak ty Oceniasz) - bardzo dobry
Ilość Grania Na Serverze W Dniu - 4-5 godz
Co To OOC ? - out of character czyli poza characterem gry nie na temat gry
Co To IC ? - in character w characterze czyli gra na temat
Co Zrobisz Jeżeli Ktoś Nie Zdał Prawo Jazdy ( Nie Odpowiedział Dobrze Na 3 lub 2 Pytania ) -
Umawawiam sie z nim na innny termin
Twój List Motywacyjny(IC) - Mark_weller Los santos 15 maja 2008r.
mysle ze ta praca jest wspaniala poniewaz interesuje sie motoryzacja i lubie poznawac ludzi
Twoje CV(IC) :
Imie - Mark
Nazwisko - Weller
Wiek - 23
Hobby - Motoryzacja
Ukończenie szkoly - ukonczylem szkole motoryzacyjna i informatyczna na ocene bardzo dobra
Sory za offropic ale ty (Diego_Mazzoti), chyba nie skumałeś pytań, co??
Cytat:
Poziom Gry RP (Jak ty Oceniasz) -
Twoja odpowiedz:
Cytat:
-Według mnie serwer jest spoko pod wpływem gry rp , przekonały mnie do tego funkcje których użył napastnik gdy mnie porywał np. związanie , knebel ....
Tu chodzi o to jak ty znasz RP, a nie jakie RP jest na serverze.
Cytat:
Twój List Motywacyjny(IC) -
Cytat:
-Byłem na wielu serwerach i miałem range lidera w SAN ERS (nic ciekawwego) i SWAt (fajowo xP) ale po czasie znudziło mi sie granie tam w jednym zostałem niesłusznie wywalony za czity dluga historja policja zabrała miprawko za to zę w rejeestracji wpisałem 14 lat i kolo podjechał i sie zapyta czy mnie podwieśc powiedziałem jasne a on włączył czity na latanie , dalej już sami wiecie .... Mysle że tu bedzie inaczej .
List motywacyjny to tzw. lizanie dupy, że jesteś lepszy od innych i zawsze marzyłeś o takiej pracy i masz doświadczenie z pracy tu i tam.
Cytat:
Twoje CV(IC) :
Cytat:
-Lider SWAT , SAN ERS pracownik w NG , Ballas , policja , fbi ,swat . Częsty gacz w serwery RP , DM już mnie nie kręcom xP.prosze o pozytywne rozpadszenie prośby.
CV, czyli w latach 19xx do 20xx pracowales tu na stanowisku takim i takim, byles odpowiedzialny za to i za to
Kod:
1991-1996 studia wyższe na uczelni medycznej w Poznaniu
1996-1998 praktyki w szpitalu w krakowie
2008 Sędzia Webb (sk*** jeb***) podyktował nie słusznie rzut karny dla Austrii w meczu Austria - Polska w 92 minucie. H** mu w d***
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum